ZEN BODI

 • zen-fit

  ZEN Fit™

  din 5

  ZEN Fit™ este o sursa de aminoacizi si o parte vitala a sistemului ZEN BODI™.

  30 plicuri – mod administrare: se amesteca 1 plic cu 300 ml apa rece cu 30-60 de minute inainte de mesele principale, se ia impreuna cu capsulele Zen Shape

  270.00 lei
 • zen-fuze-chocolate-dream

  ZEN Fuse™

  din 5

  Shake-urile proteice ZEN Fuze sunt o fuziune între exclusivista TruCELLE® și proteinele din zer. Această matrice proteică vă ajută să vă mențineți planul alimentar și să vă realizați obiectivele de scădere a greutății corporale. Conținând 21 de grame de proteine, 5 grame de fibre și 5 soiuri de fermenți lactici, ZEN Fuze reprezintă fundamentul programului ZEN Project 8™.

  442.00 lei
 • zen-prime

  ZEN Prime™

  din 5

  ZEN Prime stabilește standardul pentru restartul total al corpului. Această formulă proprietară conține ingrediente cheie prețuite în mod unic pentru proprietățile lor.

  118.00 lei
 • zen-pro

  ZEN Pro™ | zen pro,

  din 5

  Proteina este importanta pentru o dieta sanatoasa. De aceea am incorporat un amestec puternic de zer, orez, mazare si proteine în ZEN Pro – pentru a construi puterea de care aveti nevoie pentru tonifiereO parte vitala a sistemului ZEN BODI.

  14 plicuri – mod administrare: 1 plic + 300 ml apa/lapte – oricand in timpul zilei

  360.00 lei
 • zen-shape-tm

  ZEN Shape™

  din 5

  Meticulos dezvoltat, ZEN Shape a fost facut pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele de fitness si bunastare. O parte vitala a sistemului ZEN BODI.

  120 capsule – mod administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi, inainte de masa cu 30-60 minute

  295.00 lei