Nutritie

 • aloes

  DuoLife Aloes – Aloe Vera

  din 5

  DuoLife Aloe este o sursă naturală de sănătate și frumusețe. Este soluția perfectă pentru persoanele care doresc să își păstreze cât mai mult tinerețea și vitalitatea. Datorită proprietăților sale depurative, DuoLife Aloe asigură regenerarea completă a organismului.

  160.00 lei
 • clorofila

  DuoLife Chrolofil – Clorofila

  din 5

  Clorofila DuoLife este răspunsul așteptat de cei care doresc să aibă un organism în formă optimă de sănătate cât mai mult timp. Datorită performanțelor sale de excepție este denumită ”energie lichidă”. Datorită conținutului său unic de ingrediente total naturale,curăță și detoxifică întreg organismul.Clorofila reduce aciditatea din corp, are un efect pozitiv asupra florei bacteriene,sprijină activitatea sistemului imunitar, ajută la eliminarea metalelor grele și, prin efectul său probiotic,ajută la regenerarea organismului in condiții de expunere maximă la stres.

  160.00 lei
 • probiotic, postbiotic, prebiotic

  DuoLife Clinical Formula ProBactilardii®

  din 5
  307.00 lei
 • duolife-collagen

  DuoLife Collagen

  din 5

  PENTRU OASE, ARTICULATII, PIELE, PAR SI UNGHII

  173.00 lei
 • Duolife fiber poza

  DuoLife Fiber

  din 5
  173.00 lei
 • borelisspro

  DuoLife Medical Formula BorelissPro® – NEW

  din 5

  BorelissPro® este o sursă importantă de compuși fenolici, acid clorogenic, iridoizi și alcaloizi. Utilizarea de ingrediente în proporții perfect echilibrate, împreună cu formula inovativă a antioxidanților sporesc eficiența suplimentului BorelissPro®

  160.00 lei
 • procardiol

  DuoLife Medical Formula ProCardiol® NEW

  din 5

  ProCardiol® este o sursă bogată de substanțe care protejează întregul sistem circulator. Contribuie la buna funcționare a inimii, protejează vasele de sânge, reglează nivelul colesterolului, menține sistemul cardiac în stare de funcționare optimă.

  160.00 lei
 • procholteron

  DuoLife Medical Formula ProCholterol® – NEW

  din 5

  ProCholterol® – suplimentul alimentar conține substanțe naturale care ajută la reglarea nivelului de colesterol și menținerea sa în limite normale. Sprijină funcționarea sistemului cardiovascular, a venelor și a inimii. Reprezintă un element de neînlocuit pentru persoanele care suferă de afecțiuni cardiovasculare.Prin reglarea nivelului de lipide și stimularea procesului de descompunere a grăsimilor reduce riscul de îngroșare a pereților vaselor de sânge.

  160.00 lei
 • prodeacid

  DuoLife Medical Formula ProDeacid® – NEW

  din 5

  ProDeacid® supliment alimentar bogat în vitamine, micro – și macroelemente necesare pentru buna funcționare a organismului. Favorizează procesul de detoxifiere, ajută la regenerare și protejează împotriva modificărilor patologice legate de nivelul crescut de toxine.Reglează nivelul pH-ului, asigurând funcționarea organismului în condiții optime.

  160.00 lei
 • DuoLife Medical Formula ProImmuno® - o nouă dimensiune a rezistenţei

  DuoLife Medical Formula ProImmuno®

  din 5
  180.00 lei
 • promigren

  DuoLife Medical Formula ProMigren® – NEW

  din 5

  ProMigren® nu conține conservanți sau ingrediente modificate genetic.

  160.00 lei
 • prorelaxin

  DuoLife Medical Formula ProRelaxin® – NEW

  din 5

  ProRelaxin® , datorită compoziției sale echilibrate, ajută la calmarea stărilor de nervozitate, ajută la instalarea somnului și asigură echilibrul emoțional. Contribuie la combaterea stărilor de anxietate, induce un somn odihnitor, îmbunătățește starea de spirit, memoria și concentrarea.

  160.00 lei