Nutritie

 • FINITI o cutie

  FINITI™ – 1 cutie x 60 capsule

  din 5

  FINITI™ contine un amestec unic de ingrediente. FINITI™ este cel mai avansat supliment Jeunesse pana la ora actuala. Nu contine coloranti artificiali sau conservanti.

  * 60 capsule per cutie

  720.00 lei
 • naara-eu-product-500

  Naara Beauty Drink

  din 5

  Naära Beauty Drink este un supliment alimentar care combină 11.000 mg de colagen hidrolizat, cu substanțe nutritive ce susțin frumusețea, pentru a ajuta la susținerea pielii, unghiilor și a părului cu aspect tineresc.

  15 porții per recipient

  190.00 lei
 • -10%
  reserve-tm

  RESERVE™

  din 5

  RESERVE™ face ca sentimentul tineretii sa dureze mai mult. Acest gel gustos include antioxidanti puternici inclusiv Resveratrol care protejeaza celulele si impotriva factorilor de mediu. Celulele dumneavoastra raman sanatoase, traiesc mai mult.

  Cantitate: 30ml

  610.00 lei 550.00 lei
 • zen-fit

  ZEN Fit™

  din 5

  ZEN Fit™ este o sursa de aminoacizi si o parte vitala a sistemului ZEN BODI™.

  30 plicuri – mod administrare: se amesteca 1 plic cu 300 ml apa rece cu 30-60 de minute inainte de mesele principale, se ia impreuna cu capsulele Zen Shape

  270.00 lei
 • zen-fuze-chocolate-dream

  ZEN Fuse™

  din 5

  Shake-urile proteice ZEN Fuze sunt o fuziune între exclusivista TruCELLE® și proteinele din zer. Această matrice proteică vă ajută să vă mențineți planul alimentar și să vă realizați obiectivele de scădere a greutății corporale. Conținând 21 de grame de proteine, 5 grame de fibre și 5 soiuri de fermenți lactici, ZEN Fuze reprezintă fundamentul programului ZEN Project 8™.

  442.00 lei
 • zen-prime

  ZEN Prime™

  din 5

  ZEN Prime stabilește standardul pentru restartul total al corpului. Această formulă proprietară conține ingrediente cheie prețuite în mod unic pentru proprietățile lor.

  118.00 lei
 • zen-pro

  ZEN Pro™ | zen pro,

  din 5

  Proteina este importanta pentru o dieta sanatoasa. De aceea am incorporat un amestec puternic de zer, orez, mazare si proteine în ZEN Pro – pentru a construi puterea de care aveti nevoie pentru tonifiereO parte vitala a sistemului ZEN BODI.

  14 plicuri – mod administrare: 1 plic + 300 ml apa/lapte – oricand in timpul zilei

  360.00 lei
 • zen-shape-tm

  ZEN Shape™

  din 5

  Meticulos dezvoltat, ZEN Shape a fost facut pentru a va ajuta sa va atingeti obiectivele de fitness si bunastare. O parte vitala a sistemului ZEN BODI.

  120 capsule – mod administrare: 2 capsule de 2 ori pe zi, inainte de masa cu 30-60 minute

  295.00 lei